fbpx
csütörtök, május 23Kedvcsináló ötletek

Lakóautózás télen – fűtés Péter tollából….

Lakóautózás télen - fűtés - A tűz minőségeLakóautózás télen. Mivel több barátunk szerette volna tudni, hogyan éljük meg a hidegebb napokat, így készítettem egy kis videofilmet, hogy adjak egy kis képet a fűtésünkkel kapcsolatban…

 

Természetesen a legjobb a mi életünkben a Nap, a nap ereje hiszen ma is 17 celsius fok van és süt a nap. Ennek ellenére vannak felhős napok, amikor bizony jól jön a plusz meleg.

Én valaha mindig nagyon befűtöttem a házban, és nagyon szerettem a meleget. Ma már a kalandélet során kicsit lejjebb adtam, és még nem bántam meg.

 

Lakóautózás télen

A lakóautó fűtésére több mód is van:

  • Először is ott a lakóautó (lakókocsi) saját gázos körfűtése, amivel kellemes meleget lehet varázsolni a lakóautóban. Csak egy baj van vele: pár hideg nap, és üres a gázpalack!
  • Aztán van a lenti videóban bemutatott mécses cserépfűtés, amivel a kis légtér miatt szintén gyorsan lehet akár4-5 fokot is emelni a hőmérsékleten.
  • Amennyiben van 220V csatlakozási lehetőség, szóba jöhet az elektromos fűtés is pl. búgóval.
  • Végül, de nem utolsó sorban szóba jöhet még az ún. diesel állófűtés is, amiket taxikban, buszokban használnak. Ez óránként kb. 1dl diesel olajat fogyaszt, és parádés meleget varázsol a lakóautóban.

Tehát a válasz arra a „Lakóautózás télen?” kérdésre az, hogy igen, miért ne, kellő felkészültség mellet!

Kérlek benneteket, hogy segítsetek nekem azzal, hogy elmondjátok, hogy mi érdekel még benneteket a műszaki megoldások területén. Ne felejtsetek el csatlakozni a youtube videó csatornánkhoz, mert megígérem, hogy még nagyon sok hasznos kis videót fogok készíteni.

 

Íme a rövid videó – lakóautózás télen – fűtés:

Kis bemutató a mécses-cserépkályháról – lakóautózás télen is. Olyan meleget ad, mintha cserépkályhának támaszkodna az ember.

Még sok telet fogunk lakóautóban tölteni utunk során, ami Franciaországból indul, majd Spanyolország, Tenerife (Kanári-szigetek), Portugália következik, de átszeljük Németországot, majd Ausztriát is. Gyere velünk! >>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük