Lakóautóba költöztek és világgá mentek!

Világjáró sorozatunk 5. részében ismerjétek meg OpenroadZ-ot vagyis Annát és párját Gábort, Kiflit a kutyust és Mircit az utcacicát, aki nem sokkal az indulásuk előtt szegődött melléjük. Tavaly mentek világgá 1 év tudatos felkészülés és spórolás után. Vettek 1 lakóautót, felpakoltak és házi kedvenceikkel elindultak délnek a napsütés irányába.kilométert sétált.

 

Jelenleg Spanyolországban járnak és egy jó darabig a telet és a hideget kizárják az életükből. Hogy hova és milyen hosszú időre? Csak mennek ameddig boldoggá teszi őket az utazás. “Aztán úgyis lesz valahogy.” Az ő szavaikkal élve. Ha elegük lesz az utazóéletből akkor letelepednek majd valahol ahol jól érzik magukat. Inspiráló új életüket érdemes lesz követni.

A fiatal pár tavaly október óta járja az utakat 23 éves Hymer-jükkel. A járgányt Németországban használtan vásárolták, majd munkájuk mellett 10 hónapnyi szerelgetés és csinosítgatás után indultak útra. Beépítettek egy napelemes elektromos rendszert, padlót burkoltak, belsőt dekoráltak és néhány bútorelemet kijavítottak.  Guruló házuk szellős és otthonos, jól érzik magukat benne befogadott kedvenceik is: a tibeti terrier Kifli, és az autószerelő műhelyben született Mirci.

 

Panni óvónőként dolgozott, míg Gábor villamosmérnök és rendszergazda; budapesti lakásukat eladták, az indulás előtti utolsó hónapot már a Haller utcai kempingben töltötték a Hájcsinak is becézett lakóautójukban. Útjukat az Openroadz facebook oldalon követhetitek.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ÉletVáltók Magazin

Mi eldöntöttük, váltottunk, szabadon élünk nap mint nap, és ezt megosztjuk Veled. Hogy miért? Azért, hogy megmutassuk, az életnek nem muszáj olyan átkozottul nehéznek lennie. E-mail: utazasramentem@gmail.com

  Feliratkozás

  Itt add meg az e-mail címed, hogy ne maradj le semmiről!

  Kategóriák

  Egyéni támogatás

  Fontos Információ!

  A támogatás 1 forint is lehet, nincs kötelező összeg.