Boldog új évet! 2017. legyen a BŐSÉG PLUSZ éve

Boldog új évet! 2017. A Bőség Plusz éve!

Boldog új évet! 2017. a BŐSÉG PLUSZ éve1 évvel ezelőtt, 2016. elején azt kívántuk Neked, hogy 2016. legyen számodra is a bőségég éve. A BŐSÉG szimbólumául azt a gyümölcsfát választottuk, ami 40 féle gyümölcsöt terem, és a szivárvány színeiben virágzik. A mi 2016-os évünk egyszerre volt valószínűtlen és valószerűtlen. Rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak a múlt évben (is). Most már bátran állíthatjuk, hogy számunkra 2016. a BŐSÉG éve volt (első sorban nem anyagi értelemben), reméljük a számodra is. Mit is kívánhatnák ezek után a 2017-es esztendőre?

 

Mi mást, mint BŐSÉGet! De egy kicsit megfejelve…

Legyen 2017. A BŐSÉG PLUSZ ÉVE!

Azt kívánjuk, hogy olyan bőségben, gazdagságban legyen részünk/részed, hogy számolatlanul meg tudjuk/tudd azt megosztani ismerősökkel és ismeretlenekkel. Új a gondolat? Érdekes a nézőpont? Nem baj! Egyelőre csak játssz el vele.

Nekünk 2016. megmutatta mekkora a megosztás, adakozás, adományozás ereje, legyen szó anyagi javakról, segítségről, fölösben termő zöldség-gyümölcsről, tapasztalatokról, feleslegessé vált holmikról, tudásról vagy bármi másról.

Mi ennek szellemében indítjuk a 2017-es esztendőt! A szimbólumról sem feledkeztünk meg, idén egy japán tűzijátékot választottunk.

 

BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk!

LEGYEN 2017. A BŐSÉG PLUSZ ÉVE!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ÉletVáltók Magazin

Mi eldöntöttük, váltottunk, szabadon élünk nap mint nap, és ezt megosztjuk Veled. Hogy miért? Azért, hogy megmutassuk, az életnek nem muszáj olyan átkozottul nehéznek lennie. E-mail: utazasramentem@gmail.com

  Feliratkozás

  Itt add meg az e-mail címed, hogy ne maradj le semmiről!

  Kategóriák

  Egyéni támogatás

  Fontos Információ!

  A támogatás 1 forint is lehet, nincs kötelező összeg.