Lakóautós blog Jogi nyilatkozat

Lakóautós blog Jogi nyilatkozatLakóautós blog Jogi nyilatkozat

 

Jelen weboldal oldal üzemeltetője az eTarget Ltd.

Az eTarget Ltd. jogtulajdonában álló összes weboldal (“a weboldalak”) teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az eTarget Ltd. jogtulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a forrás megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 27 900 Ft + Áfa szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek

A weboldalakon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím céges használatú, lévén, hogy weboldalunk információi csak cégeknek szólnak és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalakat üzemeltető eTarget Ltd.-től, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az eTarget Ltd.-nek és alkalmanként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mail címmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mail címmel és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk az eTarget Ltd. hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mail címre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, a cég neve és címe, a feliratkozó szerepe a cégben. A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: szállítási cím, kapcsolattartó neve, telefonszáma és e-mail címe. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.

Termék megrendelési feltételek

Végfelhasználói szerződés

Az eTarget Ltd. által üzemeltetett weboldalak megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával és ezt követően a megrendelési visszaigazoló e-mailben található “megrendelés megerősítése” linkre való kattintással a felhasználót fizetési kötelezettség terheli.

Elektronikus szállítás esetén a mindenkori termék letöltési linkjét / tagsági oldal belépési kódját befizetés után kapja meg a megrendelő.

A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termék gyártója az eTarget Ltd. és a forgalmazással megbízott partnercégei fenntartják magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak.

A termék szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonos az eTarget Ltd. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

A termék gyártója és jogtulajdonosa az eTarget Ltd., a csomagban található számla kibocsátója a gyártó mellett lehet a forgalmazással megbízott alvállalkozó is.

Hirdetési feltételek a www.eletvaltok.com oldalon.

A www.eletvaltok.com weboldalon csak hirdetési díj megfizetése mellett lehet hirdetést beírni. Kifejezetten ide tartoznak a konkurens szolgáltatások: életstílus tervezés, életviteli tanácsok, életcél konzultáció, valamint utazással, living small mozgalommal, lakóautózással, kempingezéssel, stb. kapcsolatos termék vagy szolgáltatás népszerűsítése, akár közvetlen vagy akár közvetett formában, ideértve, de nem kizárólag: a hozzászóló tanácsod ad egy hozzászólónak, új témát indít, saját szakértelmét hirdeti. A bejegyzés tartalmához, témájához nem illeszkedő, nem-konkurens hirdetés ugyanúgy díjköteles. A hirdetés díja 100e Ft + áfa / hét, amelyből az első hét a komment hirdetés beírása után fizetendő, proforma számla alapján, melyet a meghirdetett cégnek állítunk ki.

A www.eletvaltok.com blogon megjelenő kommentek

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.

Az ajánlásadás jogi háttere

Ha elküldi a www.eletvaltok.com ajánlóját ismerősének, ő ezt a jogi nyilatkozatot fogja olvasni a levélben, ez automatikusan ott lesz: Ezt a levelet [Az Ön neve] küldte Önnek, személyes közlés formájában, egy a levélküldést lehetővé tévő webes felületről. Nem áll módunkban ellenőrizni, hogy ő küldhet-e Önnek elektronikus levelet. Ha nem érdekeli az itt ajánlott weboldal, nem kell tennie semmit, az e-mail címe nem kerül be semmilyen adatbázisba vagy nyilvántartásba. Ha az ajánlás megerősítése linkre kattint, ez egyenértékű azzal, mintha az eletvaltok.com weboldalon kezdeményezte volna a feliratkozást. A linkre való kattintással kijelenti, hogy az ajánlott weboldal üzembentartója a jövőben küldhet Önnek elektronikus levelet, amelyekben elsősorban hasznos és ingyenes információk lesznek, de előfordulhat, hogy bizonyos esetekben reklámok is. Ha a későbbiekben mégsem kíván a weboldal üzemben tartójától e-mailt kapni, bármikor leiratkozhat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

ÉletVáltók Magazin

Mi eldöntöttük, váltottunk, szabadon élünk nap mint nap, és ezt megosztjuk Veled. Hogy miért? Azért, hogy megmutassuk, az életnek nem muszáj olyan átkozottul nehéznek lennie. E-mail: utazasramentem@gmail.com

  Feliratkozás

  Itt add meg az e-mail címed, hogy ne maradj le semmiről!

  Kategóriák

  Egyéni támogatás

  Fontos Információ!

  A támogatás 1 forint is lehet, nincs kötelező összeg.