Utazás filmek – Remek filmek az utak, kalandok témájában

Utazással kapcsolatos filmek

Utazás filmek - ízek, imák, szerelmek fotó montázs - életváltókUtazás filmek. Filmválogatás, a teljesség igénye nélkül. Hogy akkor is messzi tájakra szárnyalhass, amikor épp nem vagy úton! Mellesleg segíthet kitalálni a következő útilcélod, de legalább álmodozni róla. Jó szórakozást!

 

Utazás filmek:

Utazás filmek - A bakancslista film (The Bucket List) - életváltókA bakancslista (The Bucket List) 2007

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 97 perc, 2007 

Tartalom: 
A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers (Morgan Freeman) is kénytelen összeírni, amikor kórházba kerül. A milliárdos Edward Cole-t (Jack Nicholson), akit csakis a pénzcsinálás érdekel, szintén kénytelen szembenézni a véggel, és osztozni a kórházi szobán Carterrel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak. 

 

Szereplők: 
Jack Nicholson (Edward Cole) 
Morgan Freeman (Carter Chambers) 

Letöltési linkek:

http://bitshare.com/files/tq07nm36/bkncslst.part1.rar.html 
http://bitshare.com/files/if8nr34k/bkncslst.part2.rar.html 

 

Utazás filmek - Ízek, imák, szerelmek poszter (Eat Pray and love film poster) - életvátókÍzek imák szerelmek (Eat Pray Love) 2010

színes, szinkronizált, amerikai filmdráma, 140 perc, 2010

Tartalom: 
Mindene megvolt, amire a modern nőnek szüksége lehet: férj, ház, karrier, belátható távlatok – ám Liz Gilbert (Julia Roberts) rájön, hogy egyikre sem vágyik. Arról viszont fogalma sincs, hogy mire van szüksége igazán. Egy csúnya válás után egy váratlan döntéssel elhagyja addigi élete biztonságos kereteit, és hosszú útra indul, hogy teste és lelke is megkapja, amire igazán vágyik. 
Utazásai során Olaszországban felfedezi az evés őszinte örömét, Indiában megismeri az ima erejét és végül Balin váratlanul átélheti a belső békét és az igaz szerelemmel járó kiegyensúlyozottságot. 


Letöltés:

http://flashstream.in/t5ag6m6iq2hx 

 

Utazás filmek - larry crowne film - életváltókLarry Crowne 2011

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 99 perc, 2011 

rendező: Tom Hanks 
forgatókönyvíró: Tom Hanks, Nia Vardalos 

Tartalom: 

A mindig pozitív, szeretetre méltó Larry Crowne-t (Tom Hanks) váratlanul kirúgják a hipermarketből, ahol a tengerészgyalogosoktól való leszerelése óta dolgozott. A hirtelen jött rengeteg szabadidő és a sikeres újrakezdés reményében beiratkozik a főiskolára. A padsorokban igazán színes társaság fogadja: csupa különc, lúzer figura, akik szeretnek falkában robogózni, és akiknek valamiért nem “jött össze”, de azért bíznak a jobb jövőben.

Larry maga is meglepődik, amikor belehabarodik a retorikaoktatóba, Mercedes Tainotba (Julia Roberts), aki már legalább annyira unja a tanítást, mint a férjét. Lehet, hogy Larry épp akkor találja meg az élet értelmét, amikor más azt hinné, hogy az már semmit sem tartogat a számára. 

Online:

http://youtu.be/LsYK555NHJ8

Letöltés:
http://data.hu/get/5602575/larr-swz.hu.part1.rar?pid=2833779530 
http://data.hu/get/5602576/larr-swz.hu.part2.rar?pid=2833779530 

Utazás filmek - Vándorút film (The way) - El Camino zarándokút - életváltókVándorút (The Way) 2010

színes, magyarul beszélő, amerikai-spanyol akció-vígjáték, 121 perc, 2010 (12) 

Tartalom:

Tom fia a Camino de Santiago, vagy más néven Szent Jakab zarándokúton, egy viharban veszítette életét a Pireneusokban. A kaliforniai orvos Franciaországba, St. Jean Pied de Portba utazik a fia maradványaiért, hogy elintézze a formaságokat. Ám ahelyett, hogy ezután hazatérne, elhatározza, hogy beteljesíti a fia vágyát, és végigjárja a zarándokutat. Tom rájön, hogy az utazását tekintve nincs egyedül. A világ minden részéből érkező zarándokokkal találkozik, akik a saját problémáikra, életük értelmére keresik a választ. 

Szereplők: 
Martin Sheen (Tom) 
Emilio Estevez (Daniel) 

Letöltés:

 

Utazás filmek - Rumlis vakáció film 2006 - RVRumlis Vakáció (eredeti cím: RV)

színes, magyarul beszélő, angol-német-amerikai családi vígjáték, 98 perc, 2006 (12 év)
Bob Munro (robin Williams) minden követ megmozgat, hogy a családi vakáció ne torkolljon komplett katasztrófába. A Munro-família ugyanis már a várva várt Hawaii vakációra készül, amikor a családfő ultimátumot kap főnökétől: meg kell jelennie egy coloradói megbeszélésen, különben búcsút mondhat a munkájának. A szorult helyzetben Bob úgy dönt, hogy összeköti a kellemest a hasznossal. Repülőút helyett az aszfaltturnét választja, és azzal nyugtatgatja vonakodó családját, hogy a közös út majd jól összehozza őket. Ám már az indulás pillanatában világossá válik, hogy ez az álom inkább rémálom.
Megjegyzés: a film eredeti címe RV, ami az angol Recreational Vehicle (szabad fordításban lakóautó) rövidítése. Ezzel a két betűvel illetik az USA-ban a lakóautókat.
Szereplők: 
Robin Williams (Bob Munro)
Cheryl Hines (Jamie Munro)
Hunter Parrish (Earl Gornicke)
Jeff Daniels (Travis Gornicke)
Letöltés:
http://filmbolond-online.com

Bejegyzés
Dátum
Cikk:
Utazás filmek - Remek filmek az utak, kalandok témájában
Értékelés
51star1star1star1star1star

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ÉletVáltók Magazin

Ez az első, hiteles beszámoló a szabad életről! Mi eldöntöttük, váltottunk, szabadon élünk nap mint nap, és ezt megosztjuk Veled. Hogy miért? Azért, hogy megmutassuk, az életnek nem muszáj olyan átkozottul nehéznek lennie. E-mail: [email protected]

Feliratkozás

Itt add meg az e-mail címed, hogy ne maradj le semmiről!

Kategória

Támogatás

Fontos Információ!

A támogatás 1 forint is lehet, nincs kötelező összeg.